Seminarium
FORSKNING PÅ GÅNG: Tisdagar i Konferensrum 1, Sociologiska institutionen, kl. 12–13. Lunch-seminarium. Varje presentatör talar i ungefär en halvtimme, därefter diskussion. Ta gärna med din lunchmat! I seminarieserien Forskning på gång presenterar institutionens forskare sin pågående forskning under enkla former. Serien griper över institutionens samtliga forskningsmiljöer, ämnen och inriktningar. Alla är välkomna!

Lunch Seminar at the Department of Sociology, Lund University. Each presenter talks for about half an hour, followed by discusson. Feel free to bring your lunch!

Carola Aili presenterar:

Kvalitetsdrivande lärararbete - vilket arbete inför kommande lektioner menar lärare har direkt betydelse för kvaliteten i undervisningen? Vad hindrar och vad möjliggör att lärare får gjort det de bedömer viktigt inför sin närliggande undervisning? Slutrapport från ett treårigt projekt nansierat av AFA.

Tid:
2017-11-21 12:00 till 13:00
Plats:
Konferensrum 1, våning 3 (G:335), Sociologiska institutionen, Paradisgatan 5, Hus G, Lund

Tid:
2017-11-21 12:00 till 13:00