Understanding and tackling corruption – sociology to the rescue?

Seminarium
FORSKNING PÅ GÅNG: Tisdagar i Konferensrum 1, Sociologiska institutionen, kl. 12–13. Lunch-seminarium. Varje presentatör talar i ungefär en halvtimme, därefter diskussion. Ta gärna med din lunchmat! I seminarieserien Forskning på gång presenterar institutionens forskare sin pågående forskning under enkla former. Serien griper över institutionens samtliga forskningsmiljöer, ämnen och inriktningar. Alla är välkomna!

Lunch Seminar at the Department of Sociology, Lund University. Each presenter talks for about half an hour, followed by discusson. Feel free to bring your lunch!

Dieter Zinnbauer presents:

Understanding and tackling corruption – sociology to the rescue? A laundry list of half-baked ideas on where and how sociology could potentially help more to inform, inspire and fruitfully challenge the ght against corruption.

Tid:
2017-11-14 12:00 till 13:00
Plats:
Konferensrum 1, våning 3 (G:335), Sociologiska institutionen, Paradisgatan 5, Hus G, Lund

Tid:
2017-11-14 12:00 till 13:00