Master of Science in Global Studies

Avancerad nivå, 120 hp, Startar alltid HT.
På detta program kan du till exempel välja socialantropologi, pedagogik eller sociologi som huvudämne.

Startar alltid under höstterminen. Sök därför till programmet under perioden 15 mars-15 april.

Programmet ges på engelska.

The Master of Science in Global Studies is an interdisciplinary social science master's programme which aims to provide the student with knowledge of globalisation, conflict and social change. This involves an understanding of theories connected to processes of globalisation and transformation as analysed through various disciplinary frameworks. The programme presents major cultural, economic, political and socio-psychological theories and concepts to enable the student to make informed, comparative analyses of how globalisation is connected to conflict and social change.

The programme is a vital base for policy makers, trainers and practitioners who work on global issues in government agencies, private firms and NGOs. It also prepares students for postgraduate studies.

Läs mer om programmet på Graduate Schools webbplats

Sidansvarig:

Telefon: +46 46-222 00 00 (växel) +46 46-222 88 44, +46 46-222 88 13 (sociologi och socialantropologi) +46 46-222 87 38 (pedagogik)