A Mallén

Agneta Mallén

A Mallén

Citizen journalism, surveillance, and control

• Agneta Mallén

Editor

• Gudrun Vande Walle
  • Niles Zurawski
  • Evelien Van den Herrewegen

Avdelning/ar

• Sociologi

Publiceringsår

Publikation/Tidskrift/Serie

Crime, security and surveillance: effects for the surveillant and the surveilled

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

The Hague, Boom - eleven publishers, Groene Gras

• Sociology (excluding Social Work, Social Psychology and Social Anthropology)

Nyckelord

• sociologi