Bild på Anna Hedlund, foto: privat

Anna Hedlund

Forskare

Bild på Anna Hedlund, foto: privat

"Ingen förtjänar att dö" : En intervjustudie om hur individer i kriminella miljöer i Malmö ser på skjutvapenvåld och möjligheten att hoppa av

• Anna Hedlund

Summary, in English

Rapporten är en intervjustudie med personer i kriminella miljöer i Malmö, studien analyserar hur dessa individer själva ser på skjutvapenvåld och möjligheter att lämna en kriminell livsstil.

Avdelning/ar

• Sociologiska institutionen

Publiceringsår

2021-01-20