Backstage Accounting in Preschool: : Analyzing Dealing with Complaints as ‘Rehearsing away’ Professional Knowledge

Författare:
  • Carola Aili
  • Lars-Erik Nilsson
Publiceringsår: 2017-04-05
Språk: Engelska
Sidor: 218-234
Publikation/Tidskrift/Serie: Ethnography & Education
Volym: 13
Nummer: 2
Dokumenttyp: Artikel i tidskrift
Förlag: London: Routledge

Abstract english

Aili, C & Nilsson, L-E. (2017).

• Educational Sciences
  • Complaint management, trust, impression management, Goffman, teamwork, practical knowing

• ISSN: 1745-7823
Carola Aili
E-post: carola [dot] aili [at] soc [dot] lu [dot] se

Pedagogik

Pedagogik

Bakgrund

Carola Aili är lektor pedagogik med inriktning mot lärande i arbetslivet. Hon har en doktorsexamen i pedagogik från Stockholms universitet.

Lyssna på Carola Aili

Filosofiska rummet, Sveriges radio, Min nya vän roboten.

"Men om vi vänjer oss vid manicker som skapats för att tillfredsställa snart nog alla våra mänskliga behov, bekräfta oss och ge oss ständiga kickar: vad gör det med vårt behov av varandra (...)"