Children’s Health Lifestyles, Technology Use, and the Reproduction of Inequalities

Stefanie Mollborn, Professor, University of Colorado at Boulder, US

Läs mer om Stefanie Mollborn på webbplatsen för University of Colorado at Boulder.

Zoominformation

Länk till eventet kommer att finnas här senast en dag innan.

Allmänna seminariet

Sociologiska institutionens Allmänna seminarium är en föreläsningsserie där internationella och nationella forskare inbjuds att presentera och diskutera sin forskning. Fler forskningsseminarier i denna serie i höst finns på soc.lu.se/forskning.

Tid:
2020-11-19 15:00
Plats:
Sal G335, Sociologiska institutionen och Zoom (se detaljer i eventbeskrivningen).
Kontakt:
anna.hedlund [at] soc.lu.se