Forskning på gång: Regulating the Financial Market – In Whose Interest?

antoinette hetzler
Seminarium

Antoinette Hetzler presenterar: Regulating the Financial Market – In Whose Interest?

Följ denna länk strax innan kl 12 den 24 november för att delta på seminariet.

Om eventet

Hybrid. Mötet sker både på plats på Sociologiska institutionen, Konferensrum 1, våning 3 (G:335), och digitalt på Zoom.

LU Zoom-möte: https://lu-se.zoom.us/j/65691216424

Vänligen förbered dig i god tid:
Om du är student eller anställd vid Lunds universitet, använd dina LUCAT-uppgifter för att logga in på https://lu-se.zoom.us och aktivera ditt konto. Se också till att du har loggat in med dina LUCAT-uppgifter (SSO) i Zoom-appen.
Ladda ner eller uppdatera Zoom-appen för att säkerställa full funktionalitet i mötet.

Om du har några problem med att logga in, vänligen kontakta LU Servicedesk på servicedesk [at] lu [dot] se

På Lunds universitet behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Mer om hur dina personuppgifter behandlas hittar du på Lunds universitets webbplats: www.lu.se/integritet

Om seminarieserien forskning på gång

Forskning på gång är Sociologiska institutionens lunch-seminarium, tisdagar kl. 12–13. Varje presentatör talar i ungefär en halvtimme och därefter blir det diskussion. I seminarieserien presenterar institutionens forskare sin pågående forskning under enkla former. Serien griper över institutionens samtliga forskningsmiljöer, ämnen och inriktningar. Alla är välkomna!

Fler seminarier i denna serie på soc.lu.se/forskning

Tid:
2020-11-24 12:00 till 13:00
Plats:
Hybrid: konferens rum 1 och Zoom (se detaljer i eventbeskrivningen).
Kontakt:
magnus.ring [at] soc.lu.se

Tid:
2020-11-24 12:00 till 13:00
Plats:
Hybrid: konferens rum 1 och Zoom (se detaljer i eventbeskrivningen).
Kontakt:
magnus.ring [at] soc.lu.se