Shifting Ethnic Self Identification among Young Immigrants in Sweden

Seminarium
FORSKNING PÅ GÅNG: Tisdagar i Konferensrum 1, Sociologiska institutionen, kl. 12–13

Gökhan Kaya presenterar "Shifting Ethnic Self Identification among Young Immigrants in Sweden".

Seminarieserien Forskning på gång, där institutionens forskare presenterar pågående forskning under enkla former, griper över institutionens samtliga forskningsmiljöer, ämnen och inriktningar.

Analytiska, metodologiska och teoretiska problem och möjligheter, nya och framtida publikationer, projektidéer och forskningsfrågor, överraskande eller tankeväckande fynd, spännande material, begrepp, perspektiv eller teorier – det finns en uppsjö tänkbara teman!

Varje seminarium startar prick klockan 12 i Konferensrum 1, varar endast en timme och deltagarna får gärna ta med sig egen lunchmat. Presentatören håller i seminariet som avrundas med en liten diskussionsstund.

Tanken är att inspirera och uppmuntra fortsatt forskning samt stimulera det allmänna forskningsintresset på institutionen.

Alla är hjärtligt välkomna!

Tid:
2015-11-10 12:00 till 13:00