Transforming gender and family relations

Seminarium
FORSKNING PÅ GÅNG: Tisdagar i Konferensrum 1, Sociologiska institutionen, kl. 12–13. Lunch-seminarium. Varje presentatör talar i ungefär en halvtimme, därefter diskussion. Ta gärna med din lunchmat! I seminarieserien Forskning på gång presenterar institutionens forskare sin pågående forskning under enkla former. Serien griper över institutionens samtliga forskningsmiljöer, ämnen och inriktningar. Alla är välkomna!

Lunch Seminar at the Department of Sociology, Lund University. Each presenter talks for about half an hour, followed by discusson. Feel free to bring your lunch!

Åsa Lundqvist

Med utgångspunkt i boken Transforming gender and family relations. How Active Labour Market Policies Shaped the Dual Earner Model (Edward Elgar, 2017) diskuteras hur den tidiga aktiveringspolitiken bidrog till den så omtalade omvandlingen av tidigare genus- och familjerelationer.

Tid:
2017-10-17 12:00 till 13:00
Plats:
Konferensrum 1, våning 3 (G:335), Sociologiska institutionen, Paradisgatan 5, Hus G, Lund
Kontakt:
anna-lisa.linden [at] soc.lu.se