Trelleborgsmodellen: om automatiserat beslutsstöd, AI och försörjningsstöd.

Bild på tågstation i Trelleborg.
Bild: Mostphotos
Seminarium
Välkomna till den nystartade tankesmedjan SamTech – samhällsvetenskapliga perspektiv på teknik! På workshops och seminarier kommer vi några gånger i höst att jobba med frågor om digitalisering, artificiell intelligens, datamining, robotics och samhällsvetenskapliga frågor kring denna teknik.

Tema: Trelleborgsmodellen: om automatiserat beslutsstöd, AI och försörjningsstöd. Med Lupita Svensson, lektor och fil dr i socialt arbete med inriktning juridik.

Språk: svenska

Öppet seminarium: alla intresserade är välkomna att delta!

Om SamTech

Du som redan undervisar och/eller forskar med samhällsvetenskapliga eller beteendevetenskapliga perspektiv på digitalisering är välkommen att vara med i tankesmedjan. Du behöver inte ha någon specifik kunskap om ny teknik för att kunna delta. Du kan till exempel vara intresserad av att orientera dig eller vilja använda dina kompetenser på nya forskningsområden.

För mer info, se www.soc.lu.se/samtech.

Tid:
2019-11-08 13:15 till 15:00