Sociologi: Praktik 15-30 hp

Avancerad nivå. 15-30 hp. Sociologi. ht.
Två alternativ för praktik inom Sociologi

SOCN18 Sociologi: Praktik, 15 högskolepoäng. HT

Kursens syfte är att ge dig fördjupad insikt i hur sociologiska kunskaper och färdigheter kan tillämpas i organisatoriska kontexter och i arbetslivet.

Vid kursens början ska det finnas ett skriftligt avtal mellan värdorganisationen, studenten och den kursansvariga som är i enlighet med det som specificeras ovan (kvalificerade arbetsuppgifter och minimum och maximum antal timmar).

Kursens undervisning består av introducerande föreläsningar, ett mittvägsseminarium och ett avslutande seminarium samt individuell eller grupphandledning.

Praktikplanen för SOCN18 skickas/lämnas in till kursansvarig lärare för praktikkursen före terminsstart och ska vara underskriven av studenten själv, handledaren på praktikplatsen och kursansvarig lärare.

Kursplan
Live@Lund

Sök kursen via lu.se

SOCN19 Sociologi: Praktik, 30 högskolepoäng. HT

Praktikplanen för SOCN19 skickas/lämnas in till kursansvarig lärare för praktikkursen före terminsstart och ska vara underskriven av studenten själv, handledaren på praktikplatsen och kursansvarig lärare.

Kursplan
Live@Lund