Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

@ Våra distanskurser

Distanskurser/ Nätbaserade kurser

Du kan läsa dessa kurser vart du än befinner dig i världen!

Våra distanskurser är helt nätbaserade, har inga fysiska träffar och går i stort sett alltid på halvfart.

All kommunikation med kursens lärare sker via kursens webbplats. Samtliga kurser har diskussionsforum, kurskafé och kurschatt, så att du kan samtala med dina kursare. Examination sker fortlöpande under hela kursens gång och samtliga moment är obligatoriska.

Grundkurser (grundnivå)

SOCB50 Organisationssociologi I, 15 hp (länk till lu.se)
SOCB51 Organisationssociologi II, 15 hp (länk till lu.se)
SOCA15 Sociologi inriktning socialpsykologi, 30 hp (länk till lu.se)

Fortsättningskurser (grundnivå)

SOCA07 Sociologi: Fortsättningskurs, 30 hp (länk till lu.se)

Kandidatkurser (grundnivå)

SOCK07 Sociologi: Kandidatkurs, 30 hp (länk till lu.se)

Att läsa på distans

Våra distanskurser är helt nätbaserade och har inga fysiska träffar. All kommunikation med kursens lärare sker via kursens nätsida. Samtliga kurser har diskussionsforum, kurskafe och kurschatt, så att du kan samtala med dina kursare. Examination sker fortlöpande under hela kursens gång och samtliga moment är obligatoriska.

Studentkonto

Lunds universitet erbjuder ett antal elektroniska tjänster till studenter. Studentidentiteten är din personliga nyckel till Lunds universitet. Som inloggad med din studentidentitet i Studentportalen kan du kontrollera dina studieresultat i LADOK, utfärda resultatintyg eller göra en adressändring. Du får en egen e-post samt information och länkar som rör såväl nytta som nöje för dig.