Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studentföreningen PiL

PiL står för Personalvetare i Lund och är en förening av och för studenter i Lund som läser PA-programmet eller kurser med inriktning mot personalfrågor.

Föreningen är knuten till intresseorganisationen P-riks, Personalvetarstuderandes Riksförbund. PiLs syfte är att marknadsföra PA-utbildning och yrket personalvetare, att se till att utbildningen håller hög kvalitet samt att fungera som ett nätverk och skapa gemenskap mellan medlemmarna.

I samarbete med bland andra Akademikerförbundet SSR, Sveriges HR-förening (yrkesförening för alla som arbetar med personal- och ledarskapsfrågor) och Lunds universitet anordnas seminarier, studiebesök och föredrag som är lärorika för blivande personalvetare och dessutom bidrar till att öka kontakterna med näringslivet. Föreningen arrangerar också sociala tillställningar i form av evenemang, fester och idrottsaktiviteter.

Varje vår anordnas arbetsmarknadsdagen PILA med föreläsningar, cv-granskning och möjlighet att nätverka med arbetsgivare. 

Läs mer på PiLs egen webbplats: www.personalvetareilund.se