Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Ansökan och antagning

Antaging

Antagning till kandidatprogrammet sker en gång om året, på hösten. Sista ansökningsdatum är 15 april. Ansök via www.antagning.se

 

Anmälan

Kandidatprogrammet i personal- och arbetslivsfrågor ges med början på höstterminen. Anmälan ska göras på www.antagning.se under anmälningsperioden 15 mars-15 april.


Behörighet

För behörighet till utbildningen krävs förutom grundläggande behörighet (slutbetyg från gymnasieskolan), även särskild behörighet i form av Samhällskunskap A och Matematik A. Programmet har områdesbehörighet 5- läs mer på antagning.se (PDF)

Urval

66% av de som antas till utbildningen tillhör urvalsgruppen Betyg, resterande 34% tillhör urvalsgruppen Högskoleprov. Information om Högskoleprovet på studera.nu
 

Antagningsstatistik

Läs antagningsstatistik på Lunds universitets centrala webbplats.
 

Tillgodoräknande       

Du kan ansöka om tillgodoräknande av kurs om du anser att du redan har läst motsvarande kurs tidigare vid Lunds universitet eller vid annat lärosäte och använda dig av blanketten Ansökan om tillgodoräknande av kurs som du hittar på sidan Blanketter.

Sociologiska institutionen
Lunds universitet
Besök: Paradisgatan 5, Hus G, Lund
Postadress: Box 114 , 221 00 Lund
Telefon: Studerandeexpeditionen +46 46-222 88 44, Lunds universitets växel +46 46-222 00 00

Samhällsvetenskapliga fakulteten