Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Studentföreningen PiL

PiL står för Personalvetare i Lund och är en förening av och för studenter i Lund som läser PA-programmet eller kurser med inriktning mot personalfrågor.

Föreningen är knuten till intresseorganisationen P-riks, Personalvetarstuderandes Riksförbund. PiLs syfte är att marknadsföra PA-utbildning och yrket personalvetare, att se till att utbildningen håller hög kvalitet samt att fungera som ett nätverk och skapa gemenskap mellan medlemmarna.

I samarbete med bland andra Akademikerförbundet SSR, Sveriges HR-förening (yrkesförening för alla som arbetar med personal- och ledarskapsfrågor) och Lunds universitet anordnas seminarier, studiebesök och föredrag som är lärorika för blivande personalvetare och dessutom bidrar till att öka kontakterna med näringslivet. Föreningen arrangerar också sociala tillställningar i form av evenemang, fester och idrottsaktiviteter.

Varje vår anordnas arbetsmarknadsdagen PILA med föreläsningar, cv-granskning och möjlighet att nätverka med arbetsgivare. 

Läs mer på PiLs egen webbplats: www.personalvetareilund.se

 

 

Sidansvarig:

Sociologiska institutionen
Lunds universitet
Besök: Sandgatan 11, Hus G, Lund
Postadress: Box 114 , 221 00 Lund
Telefon: Studerandeexpeditionen +46 46-222 88 44, Lunds universitets växel +46 46-222 00 00

Samhällsvetenskapliga fakulteten