Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Masterprogram i kulturkriminologi

Avancerad nivå, 120 hp, Startar HÖST.

SACCR, Master of Science Programme in Cultural Criminology, 120 högskolepoäng

Sök till programmet under perioden oktober - januari. Startar hösttermin.

Masterprogrammet vänder sig till dig som vill få en djup förståelse för brott och straff som kulturella handlingar och skapelser. Du tränas i kritiskt tänkande, analytisk färdighet och förmågan att genomföra undersökningar av en rad kriminologiska fenomen.

Programmet hjälper dig att utveckla egen expertis för avancerade yrkesuppgifter inom området eller för forskarstudier I socialantropologi eller sociologi.

Programmet leder till en filosofie masterexamen, huvudområde sociologi eller socialantropologi (Degree of Master of Science (Two Years), Major: Sociology or Social Anthropology).

 

Observera att programmet ges på engelska.

Läs mer om programmet på vår engelska webbplats.