Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Welfare Policies and Management

Avancerad nivå, 120 hp, Startar höst.

(WPM) Master of Science in Welfare Policies and Management (Masterprogrammet i välfärdspolitik och förvaltning) 120 högskolepoäng.

Sök till programmet under perioden oktober - januari. Startar hösttermin.

Masterprogrammet i välfärdspolitik och förvaltning ger dig som student den senaste forskningen inom administration och förvaltning av välfärdstjänster.

Programmet innefattar ett EU-perspektiv och bygger på en jämförande metod och belyser skillnader och likheter mellan länder, på administrativa nivåer och inom policy-områden.

Programmet är ett samarbete mellan Sociologiska institutionen, Statsvetenskapliga institutionen och Socialhögskolan. Välj som huvudämne: sociologi, statsvetenskap eller socialt arbete.

 

Observera att programmet ges på engelska.

Läs mer om programmet på vår engelska webbplats.