Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Välkommen till kursen Organisationssociologi II

Kursen ges på halvfart över hel termin

Kurskod: SOCB51, 15 hp
Terminsperiod: 17 januari – 5 juni 2022

På denna kurs har vi inget fysiskt introduktionsmöte och inga schemalagda föreläsningar utan du startar och följer kursen i lärplattformen Canvas.

Student-ID och Studentportalen

Du som är ny student vid Lunds universitet kommer att få (eller har fått) ett student-ID via mejl. Du aktiverar kontot på https://passport.lu.se. Är du student på Lunds universitet sedan tidigare men kan inte logga in på ditt konto, gå in på https://passport.lu.se och aktivera det på nytt.

Med ditt student-ID kan du logga in på Studentportalen, http://www.student.lu.se. Där finns information och funktioner för dig som student och det är här du registrerar dig på kurser. Du loggar även in på lärplattformen Canvas med ditt student-ID, se info om Canvas längre ner.

Uppstår problem med studentkontot vänder du dig till LU Servicedesk: servicedesk [at] lu [dot] se eller tel. 046-222 90 00.

Webbregistreringsperiod: 10 – 17 januari

Du registrerar dig på kursen med hjälp av ditt student-ID i Studentportalen.

I vår checklista för nya studenter kan du läsa om studentkonto, webbregistrering m.m.

Kurslitteratur, lärplattform m.m.

Du hittar länkar till kurslitteratur, kursplan samt inloggningssida till lärplattformen Canvas på sidan för kurslitteratur och kursplaner.

Du får tillgång till din kurs i Canvas så fort kursytan publicerats av läraren, vilket oftast sker någon dag innan kursstart.

Kontaktinformation

Studerandeexpeditionen

Sociologiska institutionen, Sandgatan 11, hus G
Tel: 046-222 88 44
E-post: info [at] soc [dot] lu [dot] se

Studievägledning 

Lena Mårtensson
Tel: 046-222 68 92
E-post: studievagledare [at] soc [dot] lu [dot] se

Kursansvarig

Mikael Linnell, mikael [dot] linnell [at] soc [dot] lu [dot] se

 

Varmt välkommen till Sociologiska institutionen!