Välkommen till kursen Pedagogik: Examensarbete för magister eller masterexamen

PEDM24 Pedagogik: Examensarbete för masterexamen, 30 hp

Terminsperiod: 17 januari – 5 juni 2022

Intro – kontakta kursansvarig

Denna kurs är inte schemalagd, utan ta kontakt med kursansvarig för ett första inledande möte:

Fredrik Sandberg, fredrik [dot] sandberg [at] soc [dot] lu [dot] se

Webbregistreringsperiod: 10 – 17 januari

Du registrerar dig på kursen med hjälp av ditt student-ID i Studentportalen.

I vår checklista för nya studenter kan du läsa om studentkonto, webbregistrering m.m. samt hitta länkar till senaste information från fakulteten och LU.

Behörighetskrav: Se kursplanen för just din kurs här nedan.

Kursplan PEDM23
Kursplan PEDM13
Kursplan PEDM24

Du som ev. har villkor i ditt antagningsbesked kan kanske inte göra självregistrering utan behöver då ta kontakt med oss för att få individuell bedömning och hjälp med registrering men gör ett försök först, annars kontaktar du Studievägledningen (se nedan kontaktuppgifter).

Kursplan, lärplattform m.m.

Du hittar länkar till kursplan samt länk till inloggningssida till lärplattformen Canvas på sidan för kurslitteratur och kursplaner.

Det är inte säkert att ni kommer att använda er av Canvas. Kursansvarig kommer att meddela dig vad som gäller.

Information om hur du hittar våra lokaler finns här.

Vårterminen 2022: undervisning både på plats och digitalt

Planeringen för vårterminen utgår från att undervisning och examination kommer att genomföras  på campus, under förutsättning att det är möjligt med hänsyn till ansvariga myndigheters regler och rekommendationer.

Observera: På grund av coronapandemin kan vissa ändringar i schema och kursformat göras med kort varsel. Stort tack för din förståelse!

Studerandeexpeditionen

Sociologiska institutionen, Sandgatan 11, hus G
E-post: info [at] soc [dot] lu [dot] se

Studievägledning

Caroline Spannel Brnelic
E-post: studievagledare [at] soc [dot] lu [dot] se

Kursansvarig

Fredrik Sandberg, fredrik [dot] sandberg [at] soc [dot] lu [dot] se

Varmt välkommen till Sociologiska institutionen!