Välkommen till kursen Pedagogik, sociologi, psykologi: Verksamhetsförlagd utbildning

Kurskod: PEAB09, 15 hp
Terminsperiod: 22 mars – 4 juni 2023

Obligatoriskt introduktionsmöte

Kursstarten som är obligatorisk inleds med ett introduktionsmöte.

Du finner tid och plats för introduktionsmötet och kommande föreläsningar genom att söka på kurskoden (PEAB09) i schemat. Hitta ditt schema via TimeEdit.

Du får fram gatuadressen i TimeEdit genom några knapptryck: klicka på adressen i kolumnen för Lokaler; därefter klickar du på nytt på adressen; i rutan som då visas hittar du gatuadressen allra överst.

Kartor till våra lokaler hittas via vår sida Hitta hit.

Observera att tid och plats kan komma att ändras, kolla gärna schemat strax innan terminsstart.

Webbregistreringsperiod: 15 – 22 mars

Du registrerar dig på kursen med hjälp av ditt student-ID i Ladok för studenter.

I vår checklista för nya studenter kan du läsa om studentkonto, webbregistrering m.m.

Behörighetskrav: Se kursplanen. Du som ev. har villkor i ditt antagningsbesked kan kanske inte göra självregistrering utan behöver då ta kontakt med oss för att få individuell bedömning och hjälp med registrering men gör ett försök först, annars kontaktar du Studievägledningen (se nedan kontaktuppgifter).

Praktikinstruktioner och praktikplan

Information om praktikinstruktioner och praktikplan m.m. hittar du här:

OBS! Praktikplanen/kontraktet mellan dig som student, praktikplatsen och kursansvarig lärare ska fyllas i så snart du har en praktikplats klar. Praktikplanen ska skickas eller lämnas in till Annika Elwert senast en vecka före praktikkursens start den 22 mars, dvs senast den 15 mars. Praktikkursen omfattar perioden 22 mars–4 juni.

Se länk ovan till mall för praktikplanen.

Studerandeexpeditionen

Sociologiska institutionen, Sandgatan 11, hus G
E-post: info [at] soc [dot] lu [dot] se

Studievägledning

Caroline Spannel Brnelic
E-post: studievagledare [at] soc [dot] lu [dot] se

Kursansvarig

Annika Elwert, annika [dot] elwert [at] soc [dot] lu [dot] se

Varmt välkommen till Sociologiska institutionen!