Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Välkommen till Socialantropologi: Kandidatkurs

Kurskod: SANK03, 30hp.
Terminsperiod 15 januari 2024 - 2 juni 2024

Obligatoriskt introduktionsmöte

Kursen startar med ett obligatoriskt introduktionsmöte. Du finner också tid och plats för detta och för kommande föreläsningar genom att söka på kurskoden (SANA14) i schemat. Hitta ditt schema via TimeEdit.

Du får fram gatuadressen i TimeEdit genom några knapptryck: klicka på adressen i kolumnen för Lokaler; därefter klickar du på nytt på adressen; i rutan som då visas hittar du gatuadressen allra överst.

Kartor till våra lokaler hittas via vår sida Hitta hit läsåret 2023–2024.

Observera att tid och plats kan komma att ändras, kolla gärna schemat strax innan terminsstart.
 

Webbregistreringsperiod: 8 – 15 januari 

Du registrerar dig på kursen med hjälp av ditt student-ID i Ladok för studenter.

I vår checklista för nya studenter kan du läsa om studentkonto, webbregistrering m.m.

Schema, kurslitteratur, lärplattform m.m.

Du hittar länkar till schema, kursplan, kurslitteratur samt inloggningssida till lärplattformen Canvas på sidan för kurslitteratur och kursplaner.

Lärplattformen Canvas består av kursytor och varje kurs använder sig av en eller flera sådana. Här hittar du all information under kursens gång.

För att få tillgång till din kurs i Canvas behöver du först ha gjort din webbregistrering. Kursytan publiceras cirka en vecka innan kursstart.

På webbsidan Nuvarande student hittar du genvägar till Ladok, Canvas, Webmail och inte minst Digital studiemiljö, där du finner info om bl.a. Zoom och Canvas. Här hittar du även Aktuell info och info om olika stödfunktioner under rubriken Service och stöd.

 

Kontaktinformation

Studerandeexpeditionen

Tel: 046-222 40 36
E-post: info [at] soc [dot] lu [dot] se
Sociologiska institutionen, Bredgatan 26, Allhelgonaskolan

Studievägledning 

Lena Mårtensson
Tel: 046-222 68 92
E-post: studievagledare [at] soc [dot] lu [dot] se

Kursansvarig

Sara Kauko


Varmt välkommen till Sociologiska institutionen!