Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Anställning

Information för anställda på Sociologiska institutionen

På Medarbetarwebben publiceras viktig information som svarar på många vanliga anställningsfrågor. Länkarna nedan är strukturerade i bokstavsordning utifrån ämne:

Saknar du något ämne ovan?

Om det ämne du letar efter inte finns med i listan ovan kan du hitta informationen på Medarbetarwebben. 

Fler ämnen finns på Medarbetarwebben

Personalblanketter

På Medarbetarwebben finns även en sida med personalblanketter du kan behöva.

Personalblanketter

Doktorander

Detaljer om forskarutbildningens utformning och specifik anställningsinformation för doktorander vid Sociologiska institutionen finns i Sociologens doktorandhandbok.

Sociologiska institutionens doktorandhandbok finns på institutionens ordinarie webbplats.

Sveriges Förenade Studentkårer har sammanställt en doktorandhandbok (på engelska) med nyttig information om allt som rör forskarstudier.

Läs doktorandhandboken på webbplatsen PhD Handbook (nytt fönster)

Samhällsvetenskapliga doktorandrådet vid Lunds universitet har tagit fram en guide (på engelska) om livet som doktorand vid Lunds universitet. Guiden vänder sig till alla nya doktorander men främst till dem som är nya i Sverige. 

Läs doktorandhandboken på Samhällsvetenskapliga fakultetens webbplats (pdf, nytt fönster)