Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Praktik & studentarbete

Här hittar du aktuella praktikplatser och uppdrag som studentmedarbetare

Kvinna i blommig röd top och solgalsögon med laptop. Foto.

För studenter vid Sociologiska institutionen

Enkätfabriken erbjuder en praktikplats inom projektledning

För dig som studerar samhällsvetenskapliga ämnen och är intresserad av samhällsfrågor och statistik. Enkätfabriken söker just nu någon som vill praktisera från aug/sep 2021.
Läs mer på enkatfabriken.se

Alumnrelationer och arbetslivssamverkan på Lunds universitet söker praktikant till hösten 2021

Ansökan tas emot löpande så ansök så fort du kan.
Läs mer på mycareer.lu.se

Lunds kommun söker praktikanter inom området social hållbarhet och mänskliga rättigheter.

Under hösten finns plats för att ta emot 1-3 studenter. Vi har arbetsuppgifter inom allt från uppföljning, organisation och styrdokument till specifika områden inom Lunds kommuns program för social hållbarhet som tex jämställdhet, psykisk ohälsa, ANDT (alkohol-, narkotika-, dopning och tobak) och stadsplanering. Kontaktperson: Lisa Gunnefur, Samhällsstrateg med inriktning folkhälsa och social hållbarhet Tel: 046-359 59 61, E-post: lisa [dot] gunnefur [at] lund [dot] se


För PA/HR-studenter

Vi fyller på här med aktuella praktikplatser. Håll utkik!

Allmän information om praktik på PA/HR-programmet hittar du på kandidatprogrammets sidor här på soc.lu.se