Ledning och organisation

Ordinarie ledamöter

• Lisa Eklund (docent och universitetslektor) ordförande
  • Jan Mewes (docent) lärarrepresentant sociologi
  • Sébastien Tutenges (biträdande universitetslektor) lärarrepresentant sociologi /socialantropologi
  • Olle Frödin (docent) lärarrepresentant sociologi
  • Maria Löfgren Martinsson (universitetslektor) lärarrepresentant pedagogik
  • Tova Höjdestrand (universitetslektor) lärarrepresentant socialantropologi
  • Linn Alenius Wallin (doktorand) doktorandrepresentant
  • Susanne Lindberg (utbildningsadministratör) TA-representant
  • Selma Shehata, studentrepresentant

Suppleanter

• Veronika Burcar Alm (universitetslektor) lärarrepresentant sociologi
  • Axel Fredholm (universitetslektor) lärarrepresentant sociologi
  • Bo lsenberg (docent) lärarrepresentant sociologi
  • Christopher Mathieu (docent) lärarrepresentant sociologi
  • Nina Gren (universitetslektor) lärarrepresentant socialantropologi
  • Staffan Edling (doktorand) doktorandrepresentant
  • Emma Lord (webbredaktör) TA-representant
  • Studentrepresentant, se ovan under ordinarie. Studentrepresentanter turas om att vara suppleanter respektive ordinarie.

FU-kollegiet

Studierektor för forskarutbildningen (FU) ansvarar för institutionens forskarutbildning. Som stöd för forskarutbildningen finns FU-kollegiet som framförallt består av institutionens professorer och docenter samt doktorandrepresentanter. Kollegiet sammanträder 2-3 gånger per termin för att planera kursutbud och diskutera utbildningens innehåll. Kollegiet bearbetar underlag och lämnar förslag till beslut till prefekt och institutionsstyrelsen.