Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Välkommen till Socialantropologi: Grundkurs

Kurskod: SANA14, 30 hp
Terminsperiod 17 januari 2022 - 5 juni 2022

Obligatoriskt introduktionsmöte

Kursstarten som är obligatorisk inleds med ett introduktionsmöte.

Du finner tid och plats (campus eller online via den digitala plattformen Zoom) för introduktionsmötet genom att söka på kurskoden (SANA14) i schemat. Hitta ditt schema via TimeEdit.

Står det ingen information under rubriken Lokaler i schemat så är mötet online. Se också eventuella kommentarer.

Observera att tid och plats kan komma att ändras, kolla gärna schemat strax innan terminsstart.

Om introduktionsmötet blir digitalt

Du kommer att bli inbjuden till ett möte i Zoom av din lärare via en länk som skickas ut på mejlen eller läggs på kursytan i lärplattformen Canvas, ifall omständigheter kräver att introduktionen blir digital. Här länkas till en Canvas-sida om Zoom och hur detta videoverktyg fungerar.

Om introduktionsmötet sker på plats

Information om hur du hittar våra lokaler finns här.

Webbregistreringsperiod: 10 – 16 januari

Du registrerar dig på kursen med hjälp av ditt student-ID i Studentportalen.

I vår checklista för nya studenter kan du läsa om studentkonto, webbregistrering m.m. samt hitta länkar till senaste information från fakulteten och LU.

Schema, kurslitteratur, lärplattform m.m.

Du hittar länkar till schema, kursplan, kurslitteratur samt inloggningssida till lärplattformen Canvas på sidan för kurslitteratur och kursplaner.

Du får tillgång till din kurs i Canvas även innan du gjort din webbregistrering och ser innehållet så fort kursytan blivit publicerad av läraren.

Vårterminen 2022: undervisning både på plats och digitalt

Planeringen för vårterminen 2022 utgår från att undervisning och examination kommer att genomföras på campus, under förutsättning att det är möjligt med hänsyn till ansvariga myndigheters regler och rekommendationer.

I de fall som undervisning i lokalerna ges, kommer det bli nödvändigt med utspridning - ett avstånd om minst 2 meter ska kunna upprätthållas mellan personer som vistas i samma lokal.

Observera: På grund av coronapandemin kan vissa ändringar i schema och kursformat göras med kort varsel. Stort tack för din förståelse!

Kontaktinformation

Studerandeexpeditionen

Tel: 046-222 40 36
E-post: info [at] soc [dot] lu [dot] se
Sociologiska institutionen, Sandgatan 11 A–C, hus G

Studievägledning 

Lena Mårtensson
Tel: 046-222 68 92
E-post: studievagledare [at] soc [dot] lu [dot] se

Kursansvarig

Tova Höjdestrand. tova [dot] hojdestrand [at] soc [dot] lu [dot] se


Varmt välkommen till Sociologiska institutionen!