Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

susanne
susanne

Publikationer

Visar av publikationer. Sorterade efter år och sen titel.

Susanne Boëthius är aktiv i forskningsmiljön Kriminalvetenskapligt nätverk. Hon undervisar studenter i sociologisk teori och metod samt är engagerad i kandidatprogrammet i kriminologi. Boëthius har presenterat sin forskning på flertalet internationella konferenser och skrivit avhandlingen "Män, våld och moralarbete".  I april 2015 blev hon Project Manager för EU-projektet QuInnE. Susanne har tidigare varit visiting scholar vid Glasgow Caledonian University i Skottland.