Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Uppdragsutbildning

Uppdragsutbildningar kan också ges i samverkan mellan Sociologiska institutionen och andra institutioner vid Lunds universitet vilket ger ytterligare möjligheter att utöka och anpassa kursinnehållet efter uppdragsgivarens önskemål. Vi kan erbjuda uppdragsutbildningar på campus, i uppdragsgivarens egna lokaler eller som nätbaserade kurser.

Som deltagare på en poänggivande uppdragskurs får du högskolepoäng om du har grundläggande behörighet och uppfyller de eventuella kraven på särskild behörighet. 

Om du inte har grundläggande behörighet för högskolestudier får du själv avgöra om du har förutsättningar för att gå den önskade utbildningen, du deltar då på samma villkor som alla andra och får efter avslutad kurs ett intyg.

 

Pedagogik

Sociologiska institutionen arrangerar uppdragsutbildning i framförallt pedagogiska kurser.

Stora delar av det ordinarie kursutbudet i pedagogik kan ges som uppdragsutbildningar, men vi kan också skräddarsy en utbildning som innehåller just det uppdragsgivaren behöver. Här finns alltså möjligheter att även lägga till moment/innehåll som inte finns i det ordinarie utbudet.

Läs mer på samlingssidan för Pedagogik.
 

Socialantropologi

Uppdragsutbildning på Österlens folkhögskola i Tomelilla som handlar om globala studier. Ett flertal tematiska områden, som ursprungsfolk, mänskliga rättigheter och globalisering, behandlas. Kursen avslutas med ett längre fältarbete för studenterna antingen i Afrika eller i Stilla havet. Kursen omfattar 15hp och är uppdelad på två delkurser.

Kontakta Ulf Johansson Dahre som håller i utbildningen.
 

Sidansvarig:

Sociologiska institutionen
Lunds universitet
Besök: Paradisgatan 5, Hus G, Lund
Postadress: Box 114 , 221 00 Lund
Telefon: Studerandeexpeditionen +46 46-222 88 44, Lunds universitets växel +46 46-222 00 00

Samhällsvetenskapliga fakulteten