Välkommen till kursen Sociologi: Fördjupning i teori och metod

Kurskod: SOCC01, 15 hp
Terminsperiod: 17 januari – 22 mars 2022

Obligatoriskt introduktionsmöte

Kursstarten som är obligatorisk inleds med ett introduktionsmöte.

Du finner tid och plats (campus eller online via den digitala plattformen Zoom) för introduktionsmötet genom att söka på kurskoden (SOCC01) i schemat. Hitta ditt schema via TimeEdit.

Står det ingen information under rubriken Lokaler i schemat så är mötet online. Se också eventuella kommentarer.

Observera att tid och plats kan komma att ändras, kolla gärna schemat strax innan terminsstart.

Observera även att exakt tid anges i schemat, föreläsningar och seminarier kommer att börja vid den exakta tidpunkt som anges i schemat (dvs så kallad akademisk kvart kommer inte tillämpas).

Om introduktionsmötet blir digitalt

Du kommer att bli inbjuden till ett möte i Zoom av din lärare via en länk som skickas ut på mejlen eller läggs på kursytan i lärplattformen Canvas. Här länkas till en Canvas-sida om Zoom och hur detta videoverktyg fungerar.

Om introduktionsmötet sker på plats

Information om hur du hittar våra lokaler finns här.

Webbregistreringsperiod: 10 – 17 januari

Du registrerar dig på kursen med hjälp av ditt student-ID i Studentportalen.

I vår checklista för nya studenter kan du läsa om studentkonto, webbregistrering m.m. samt hitta länkar till senaste information från fakulteten och LU.

Schema, kurslitteratur, lärplattform m.m.

Du hittar länkar till schema, kursplan, kurslitteratur samt inloggningssida till lärplattformen Canvas på sidan för kurslitteratur och kursplaner.

Du får tillgång till din kurs i Canvas så fort kursytan publicerats av läraren, vilket oftast sker någon dag innan kursstart.

Vårterminen 2022: undervisning både på plats och digitalt

Planeringen för vårterminen utgår från att undervisning och examination kommer att genomföras  på campus, under förutsättning att det är möjligt med hänsyn till ansvariga myndigheters regler och rekommendationer.

Observera: På grund av coronapandemin kan vissa ändringar i schema och kursformat göras med kort varsel. Stort tack för din förståelse!

Studerandeexpeditionen

Sociologiska institutionen, Sandgatan 11, hus G
E-post: info [at] soc [dot] lu [dot] se

Studievägledning

Lena Mårtensson
E-post: studievagledare [at] soc [dot] lu [dot] se

Kursansvarig

Magnus Ring, magnus [dot] ring [at] soc [dot] lu [dot] se

Varmt välkommen till Sociologiska institutionen!