Bosse Bergstedt och Mattias Nilsson Sjöberg om posthumanistisk pedagogik

Professor Bosse Bergstedt är redaktör för boken "Posthumanistisk pedagogik . Teori, undervisning och forskningspraktik" som nyligen har blivit utgiven på Gleerups Förlag. Boken ger olika ingångar till posthumanistisk pedagogik, såsom filosofi, etik, feminism, poesi, visuell kunskap och dokumentation, men också bokhundar, skolböcker, pennskrin, dataskärmar, monterade djur och ultraljudsbilder.

Ett av bidragen till antologin är skrivet av Mattias Nilsson Sjöberg, doktorand i pedagogik.

Läs mer om boken på Gleerups hemsida

Bosse Bergstedts personliga sida

Mattias Nilsson Sjöbergs personliga sida

2017-12-07
Skapade villkor för fler kvinnor i avlönat arbete
2017-12-01
Katrine Tinning har försvarat sin avhandling
2017-11-30
Var vill du jobba? Testa dina föreställningar om svensk och europeisk arbetsmarknad!
2017-11-16
Undervakning och medborgarjournalistik. Gör filmandet gatan säkrare?
2017-11-14
Är den grova organiserade brottsligheten bara ett polisiärt problem?