Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kraftig medlemstillströmning till fack och a-kassor när coronapandemin slog till

Person i munskydd som tittar på laptop.

Anders Kjellberg, professor i sociologi, skriver om den fackliga medlemstillströmningen under coronapandemin i Nio - Fem Tidskrift om arbetsliv & profession.

Artikeln ”Facklig medlemstillströmning under coronapandemin” handlar om den kraftiga medlemstillströmningen till fack och a-kassor när coronapandemin slog igenom med full kraft.

Artikeln är publicerad i Nio - Fem Tidskrift om arbetsliv & profession nr 2 2020, ett temanummer och kan läsas i Lunds universitets forskningsportal.

Hela tidskriften Nio - Fem Tidskrift om arbetsliv & profession nr 2 2020, som är ett temanummer om coronapandemins följder, kan läsas på tam-arkiv.se.

Tidskriften utges av TAM-Arkiv som är ett arkiv för tjänstemannafacken: http://www.tam-arkiv.se/.